Aplec d’agricultura urbana

Fotos de l'aplec 2014:


Veure-les totes

Aplec d’agricultura urbana

Què és l'aplec?

Amb l’objectiu d’apropar a totes les persones interessades i generar una xarxa de treball efectiva entre tots els que practiquen i defensen els cultius a dins de la ciutat, volem celebrar cada any una trobada que anomenem Aplec d’Agricultura urbana.

L’Aplec és una oportunitat per aprendre i compartir vivències orientat persones o col·lectius que practiquen l'agricultura urbana però també proposem activitats de divulgació i aprenentatge per a promoure l'agricultura a les ciutats.

L'esperit de l’aplec és convertir-se en un punt de trobada anual per a les persones afeccionades, entitats o col·lectius que participen en projectes d’horts en entorns urbans o periurbans.

Qui hi participa?

Tothom qui tingui interès en els horts urbans està convidat a participar. Durant la setmana prèvia a l'aplec trobareu activitats d’iniciació per a què persones que tot just comencen puguin aprendre i el dia de l'aplec hi haurà activitats de compartir i col·laborar per aprofundir i aprendre de les experiències de tots.

Al web trobareu les instruccions i formularis per realitzar les inscripcions.

En breu trobareu aquí el programa d'activitats i el formulari d'inscripcions.

Aplec d’agricultura urbana

Aplec d’agricultura urbana

Quin cost té participar a l’aplec?

La participació a totes les activitats és oberta i gratuïta.

El dinar té un cost de 6€.

Qui hi dóna suport?

L’Aplec és una iniciativa de la cooperativa Tarpuna, una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social que fa més de 10 anys que treballa en formació i difusió dels horts urbans.

A partir de la idea inicial, l'organització de l’Aplec s’ha fet  de manera participativa amb les aportacions de moltes entitats socials o ambientals que han donat idees i que participaran activament en algun taller o activitat

Link a llistat d’entitats participants

 

Aplec d’agricultura urbana