Aplec 2020

Taller, trobada, petar la xerrada i Mercat de Pagés

Diumenge 18 d’octubre a partir de les 10:00h
Plaça de l’Assemblea de Catalunya, al costat de pl Masadas, la Sagrera, Barcelona

Per a tenir espai i complir les mesures COVID, estarem junt amb el Mercat de pagès però a la plaça del costat (excepte el taller de l’ESCOCELL!). Ens ajuntem amb Extincion Rebelion, Abono km0, per celebrar el tancament de l’APLEC 2020 i 1 any de mercat de pagès a la Sagrera.

Amb:

10:30 h Taller “Cultivem bolets a casa amb material reciclat” amb Fungi Girona! Taller divertit, eminentment pràctic amb la intenció de fomentar la curiositat al voltant del regne dels fongs. Parlem sobre l’economia circular, els seus principis i del sentit de convertir materials que habitualment llencem en substrats de cultiu per obtenir aliments d’alt valor nutritiu: els bolets! Cultivem bolets comestibles sobre roba, cartró, marro de café…

Cada participant s’emporta a casa el cultiu que faci!

11:30 h  Taula rodona “El retorn a la pagesia, ciutats agroecològiques?” amb Laia Serra del projecte “Dunia, http://www.projectedunia.org/, i Pol Dunyó Ruhí pagès amb tracció animal, http://turodenrompons.cat/, TerràtiKa, artesana de cobertes verdes a Barcelona, http://www.terratika.org/.

Estem en emergència climàtica, ens posem les piles? … i doncs, transformem les ciutats? Coneixem altres realitats? Com es viu al camp i com és la vida dels pagesos, quin és el vincle saludable que podem generar entre ciutat i camp?

12:30 h Taller “Obertura d’un escocell nou, i aprenem dels escocells de l’any passat” PLAÇA MASSADAS amb Maria Toral d’Educahorts

Observar com han canviat els escocells construïts el darrer any,  i ens aventurem a obrir-ne un de nou! Seguim donant verd a la Plaça Masadas, i seguim observant el cicle de les plantes, algunes noves!

14 h Dinar A Plaça Masadas PER EMPORTAR!!! Cantonada la Floristeria!!!

A causa de les restriccions COVITIANES:

Dinar preu Popular PER EMPORTAR a la FLORISTERIA!!! Plaça Massadas.

A la mateixa plaça pots comprar els tickets (cost 6€).

Inscripcions