Qui organitza?

Qui ho organitza

 

 

Connect Hort[LOGO]3

Hort comunitari autogestionat situat a Vila Olímpica/Poblenou i obert a totes les persones que vulguin participar en el projecte.

www.connecthort.wordpress.com

 

Conreu SerenyConreu sereny

Cooperativa d'agricultura ecològica

http://www.conreusereny.cat/

 

 

Espai ambiental Cooperativa

Volem assolir la sostenibilitat urbana, social i ambiental, a nivell local i regional mitjançant l'acció en xarxa i la participació d'agents socials, ambientals i econòmics, i la creació d'entorns propicis per a l'acció.

www.espaiambiental.com

 Educahorts

Programació, creació, dinamització i desenvolupament d’ activitats i projectes socioecològics adaptats als procediments de la natura amb un enfocament permacultural i participatiu.

https://educahorts.wordpress.com

Associació NafentnafentLogo300

NàFent, Associació Sociocultural i Educativa, vol ser un espai comunitari sense afany de lucre, un marc des d’on realitzar projectes de desenvolupament personal i social i accions d’incidència social integrant coneixements i metodologies de disciplines diverses, com ara l’educació social, la pedagogia, la creació artística i cultural, i l’antropologia.

http://nafent.info/wordpress/

 


UOC R&I

La Universitat Oberta de Catalunya impulsa la societat del coneixement i el futur de l'aprenentatge amb projectes de recerca.

www.uoc.edu

 

Logo Tarpuna
Tarpuna SCCL

Cooperativa d'iniciativa social que desenvolupa projectes d'innovació social en l'àmbit de l'agricultura, els horts urbans, l'eficiència energètica i la fabricació.

www.tarpunacoop.org