Rec Comtal i la Ponderosa, una realitat comunitària i agroecologia en perill

AJORNAT al 21 de Novembre. L’itinerari serà grabat, el penjarem a les xarxes i us el farem arribar.

Ruta guiada

Punt de trobada davant de l’estació de tren RENFE Torre Baró

Ruta des de Torre Baró, passant per Vallbona i arribant a Montcada Can Sant Joan. El recorregut és seguint el Rec Comtal i passant davant de l’horta de la Ponderosa. Finalitzarem el recorregut al Parc del Casal de la Mina.  Ens acompanyaran el Grup de Patrimoni de l’Hospitalet que reivindiquen el Canal de la Infanta, paral·lelisme amb el Rec Comtal però a l’altre costat de la ciutat , regava horts des de Molins de Rei fins a Sants. També ens explicaran l’espai persones de Ruralitzem i joves d’un projecte del Barri. Entre totes durant la ruta s’anirà generant debat.

El punt final de la ruta es troba a 5 minuts de l’estació Montcada Bifurcació. Finalitzarem tota l’activitat al voltant de les 12:30 on es repartirà una bossa amb menjar  beguda.

La ruta és de dificultat baixa. Es recomana portar roba còmoda i aigua. Es compliran totes les mesures Anti-Covid que estiguin disposades en aquell moment.

Activitat portada per Taula Comunitària del Rec Comtal, amb la dinamització d’un Grup Motor format per l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, Associació Torrent Zona Nord, Centre Estudis Ignasi Iglesias de Sant Andreu, AVV de Montcada Can San Joan, Associació de Comerciants de Can Sant Joan, Ruralitzem, Xarxa de Comunitats de Memòria, La Fundició, La Perifèrica i Tata Inti.

Inscripcions